Blog

CURSUSSEN VOOR DE KINDEROPVANG       *       COURSES FOR NURSERIES

PEUTERGROEPEN & KINDERDAGVERBLIJF     

Voorschoolse muziek educatie betreft de muzikale opvoeding en de muzikale groei van kinderen in de leeftijd van 4 maanden tot 4 jaar. Er zijn lang en kort durende cursussen en workshops op locatie. Speciale workshops voor pedagogische medewerksters "Muziek op de Groep" behoren ook tot de mogelijkheden.


 TODDLER GROUPS & NURSERIES

Preschool music education concerns the musical education and musical growth of children aged 4 months to 4 years.

There are long and short courses and workshops on location and special courses/workshops for nursery workers.

Woerden & omstreken


Er zijn speciale cursussen voor op de peutergroep en het kinderdagverblijf. Dit kunnen cursussen van 6, 8 of 10 lessen zijn. Een losse workshop kan ook, zowel voor ouders als pedagogisch medewerksters. Voor meer informatie neem contact op. 


Utrecht


Samen muziek maken met de kinderen en de pedagogisch meewerkers.

Lessen voor baby’s, dreumesen, peuters of verticale groepen.

U kunt kiezen voor losse workshops, maar ook voor een lessenserie van een aantal weken. Er wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van de groep.De workshops en lessen kunnen aansluiten bij een thema. 

muzieklesbilthoven@gmail.com

http://muzieklesbilthoven.nl/home/13 

Amsterdam


Het VMEcentrum biedt de cursus Muziek met Jonge Kinderen aan op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en Ouder-Kindcentrum. Dit is een praktische muziekcursus van 8, 10 of 12 lessen voor dreumesen en/of peuters en de pedagogisch medewerk(st)ers samen. U kunt ook kiezen voor Workshops voor pedagogisch medewerksters. 

info@vmecentrum.nl

www.vmecentrum.nl